Öne Çıkanlar türkiye terör örgütü ışid terör Isaac Liev Schreiber

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başkent Ankara'da katıldığı 19 Mayıs etkinliğinde, gençlerle Güven Park'tan Anıtkabir'e yürüdü.

Yürüyüş sırasında Sözcü Gazetesi'ne düzenlenen operasyona tepki gösteren Kılıçdaroğlu önce Anıtkabir'e sonra Sözcü gazetesi binasına ziyarette bulunacağını söyledi.

"KABUL EDİLEMEZ"

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı;

"Gerçekten bizi derinden yaraladı. Sözcü'ye yapılan operasyon kabul edilemez. Sözcü'ye yapılmış operasyon Türkiye'ye yapılmıştır. Medya üzerinde bu kadar baskıyı Türkiye kaldıramaz. Dolayısıyla buradan ayrıldıktan sonra İstanbul'da Sözcü'yü de ziyaret edeceğim. Onların yanında olduğumuzu her ortamda ifade ettik. Yine onların yanına giderek ifade edeceğim.

Buradan bu bayram günü bütün yargı mensuplarına çağrı yapıyorum: Siz adalet dağıtmakla yükümlüsünüz. Sizin bulunduğunuz makamlar kutsal makamlardır. Bu makamlar siyasi otoriteye teslim edilemez. Siyasi otoritenin sopası olmaktan vaz geçin. Türkiye'ye adalet dağıtın. Eğer siz adalet dağıtmazsanız devleti çökertirsiniz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gececi 7 yıl önce

Her gün erdogana sövüyor o zaman neden sesincıkmıyor ermeni pici kılıçdaroğlu

Avatar
Turhan 7 yıl önce

Yeter bu ulkede at oynattiginiz kemos aindi sira REISDE bu ulke sizden ibaret degildir halkin uradesini hice sayan sizin gibi zunniyet bu ulkede istemiyoruz hassikdirin gidin o cok sevdiginiz avrupaya

Avatar
onur 7 yıl önce

ha siktir terörist pici senin kim oldugunu iyi biliyor bu milet