Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Kemal Kılıçdaroğlu: Bu anayasa İslam'a aykırı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sunduğu programda Cumhurbaşkanlığı sistemini öngören anayasa değişikliğini eleştirirken ilginç bir çıkışta bulundu.

'BU SİSTEM İSLAMİYET'E AYKIRI'

Cumhurbaşkanlığı sisteminin İslam dinine aykırı olduğunu savunan Kılıçdaroğlu "Bu inanç açısından da doğru değil, demokratik açıkdan da doğru değil. İslamiyet'te istişare vardır. Burada öyle bir şey yok. Her şeye tek başına karar verecek" iddiasında bulundu.

ALTAYLI 'BAKANLAR KURULU OLACAK' DEDİ AMA...

Altaylı'nın "ama bakanlar kurulu olacak" itirazı karşısında iddiasını destekleyemeyen Kılıçdaroğlu, tekrar "tek başına karar verecek" ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 7 yıl önce

CHP lilerin islama bakışı böyledir nede olsa keMAL lıktan geçer

Avatar
ASİ 7 yıl önce

KILAÇTAROĞLU DENEN VATANDAŞ MADEM MÜSLÜMANLIGI BU KADAR İYİ BİLİYOSUNDA NEDEN İYİ BİLDİGİN BİR DİNİN GEREGİNİ YAPMIYOSUN

Avatar
Murat Paşa 7 yıl önce

altaylı soruyor birkaç kez evet çıkasa ne yapacaksınız diye ke mal kıvırtıyor hayır çıkacak diyor başka bir şey diyemiyor :)))