Öne Çıkanlar Ömer İsi otel tanıtım filmi marcelo guedes galatasaray UEFA mistura

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'iftar' rahatsızlığı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ın Cizre ilçesinde giderek Mehmetçik'le bir araya gelmişti. Askerlerle iftar yapan Erdoğan'a, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da eşlik etmişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cizre ziyaretine ilişkin konuştu.

"ASLA DOĞRU DEĞİL"



Milliyet'e açıklamalarda bulunan CHP Lideri, Erdoğan'ın burada konuşma yapmasının doğru olmadığını belirterek "Asla doğru değil" dedi.

Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili şunları söyledi; "Asla doğru değil. İnsanlar gelmişler oruçlarını açıyorlar, Tanrı’ya dua ediyorlar, siz kalkıyorsunuz orada politika yapıyorsunuz, doğru değil. Onlar dine ve inanca asla saygı göstermiyorlar, inançları da dini de kendi özel çıkarları için kullanıyorlar. Kendi özel çıkarları için feda edemeyecekleri hiçbir şey yok Türkiye dahil."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Engin 8 yıl önce

Hasiktir amcik

Avatar
Ismail görmez 8 yıl önce

Tanrı diyor
Allah cezanı verecek

Avatar
bayram 8 yıl önce

Kilicdaroglu tipki kendini anlatmis

Avatar
Hece 8 yıl önce

Vah Kılıçtaroğlu kabahatin'in haddi hesabı yok. Pkkyı adi hainleri ziyarete sen gittin'de, sayın Cumhurbaşkanımızmı vatanımızı koruyan mehmetciklerin yanına gitti 2 öğüt verdi diyemi kabahatli??

Avatar
Ali 8 yıl önce

Hendekleri kazan arkadaşlarını ,hendeklere gömen arkadaşlar bunlar kemoo

Avatar
ALİ 8 yıl önce

YA BU ADAMA MAL MAL KONUŞMA DİYEN AKILVEREN YOKMU CHP DE GERÇİ AKLI OLAN CHP DE OLMAZ

Avatar
Abdullah 8 yıl önce

Rabbim akıl fikir versin inşAllah kılıçtaroğlu bizi başka bir toplumla karşılaştırıyor zannedersem. Bizler Osmanlı torunları mehmedi Muhammediye inanan insanlarız. Sayın cumhurbaşkanımızın Mehmetçik ile olması ve orada konuşma yapması tabiki senin gibi alçak haini rahatsız eder.sende git terör örgütleri ile hasbihâl et zaten yaptığın bir şey.

Avatar
hıdır sikici 8 yıl önce

İşte bu bakış açısı seni mahvediyor mal oğlu mal.