Öne Çıkanlar suriye türkiye edip yüksel hapis cezası fransa terörist

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Avrupa Birliği üyelerinin tümüne, tüm yöneticilerine seslenmek isterim. Türkiye, Türkiye Cumhuriyeti, öteden beri, kurulduğu tarihten bu yana yüzünü Batı'ya ve uygarlığa dönmüş bir ülkedir. Biz laik, demokratik, sosyal hukuk devletini koşulsuz savunan bir ulusuz. Dolayısıyla bir kişiye kızıp, bir kişinin söylemlerine kızıp, 80 milyonluk bir ülkeye yaptırımlar uygulamayın." açıklamasını yaptı.

ADETA YALVARDI: BİZ YÜZÜMÜZÜ HEP BATI'YA DÖNDÜK, BİZİ CEZALANDIRMAYIN

Kılıçdaroğlu, Bakırköy'de belediyenin Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı'nda düzenlediği temel atma töreninde konuştu. CHP lideri AB'ye "bizi cezalandırmayın" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle;

"Avrupa Parlamentosu bir karar aldı, Türkiye'nin müzakere sürecini askıya aldı. Önce şunu ifade etmek isterim, bu bir tavsiye kararıdır. Daha sonra komisyonlarda görüşülecek. Avrupa Birliği üyelerinin tümüne, tüm yöneticilerine seslenmek isterim. Türkiye, Türkiye Cumhuriyeti, öteden beri, kurulduğu tarihten bu yana yüzünü Batı'ya ve uygarlığa dönmüş bir ülkedir. Biz laik, demokratik, sosyal hukuk devletini koşulsuz savunan bir ulusuz. Dolayısıyla bir kişiye kızıp, bir kişinin söylemlerine kızıp, 80 milyonluk bir ülkeye yaptırımlar uygulamayın. Bu bir halkı cezalandırmaktır. Biz kendi ülkemizde bu mücadeleyi zaten yapıyoruz. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Birileri Türkiye'yi teslim almak istiyor ama tek bir Cumhuriyet Halk Partili dahi bu ülkeyi bir kişiye asla teslim etmeyecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 7 yıl önce

Allah seni kahhar ismi ile kahr eylesin kılınçtaroğlu ne kadar sefil ve aşağılıksın ki resmen ağlıyorsun yazıklar olsun sana yazıklar olsun iki cihanda da bu milletin üzerinden oyun oynadığın için rahat yüzü görme insAllah

Avatar
Okur 7 yıl önce

Resmen batının köpekligini yaptıklarını açıklamış daha ne açıklaması bekleniyor ki yollayın bunları komple meraklısı oldukları laik,demokratik,hukuk devletlerine (avrupaya).

Avatar
Hsn 7 yıl önce

Tek kelimeyle ALLAH senin belani versin kilictaroglu.satilik asagilik namert batinin yalakasi.

Avatar
ceylan 7 yıl önce

seni avrupa yalakası seni

Avatar
Bir 53 sene daha avruoanin kapisinda köpek gibi bekletilmek istemiyoruz artık sayın Kılıçdaroğlu niçin anlamıyorsun ? Çok arzu ediyorsan bende tasma var gel boynuna takım al git kapılarının önüne bağlasınlar s 7 yıl önce

Önüne bağlasınlar seni muradına erersin .

Avatar
Sedat 7 yıl önce

Tek kelimeyle Allah senin belani versin sayılık köpek

Avatar
Zinnuri 7 yıl önce

Sayın KeMal O 1 kişinin arkasında bu milletin %50 lisi var öyle bir kişi falan diye işi sulandırma

Avatar
Aydın 7 yıl önce

Defol git AB de yaşa.