Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye DAEŞ rusya

Kılıçdaroğlu: Açıkça lanetliyoruz

Olağanüstü toplanan TBMM'de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sözlerine darbe girişimini lanetleyerek başladı:

AÇIKCA LANETLİYORUZ

"Dün yapılan darbe girişimini açıkça lanetliyoruz. Seçmenlerimiz adına da lanetliyoruz. Ne mutlu ki bu süreç, siyasette baştan beri olması gereken bir ortak paydada birleştirdi.

DİRENME HAKKI, HALKIN MEŞRU HAKKIDIR

Bu ortak payda da Cumhuriyet ve demokrasiye olan bağlılığımızdır. Bu bize onur ve gurur veriyor. Ancak bunu sadece dilimizle değil yüreğimizle de söyleyeceğiz. Dün halk sokağa çıktı ve meşru olan direnme hakkını kullandı. Direnme hakkı, halkın meşru hakkıdır.

HALK SOKAĞA ÇIKTI VE DİRENME HAKKINI KULLANDI

Dün halk sokağa çıktı ve meşru olan direnme hakkını kullandı. Direnme hakkı, halkın meşru hakkıdır. Demokrasi konusunda hepimizin tarihi sorumlulukları var.

DARBENİN BASTIRILMASI PARLAMENTER DEMOKRATİK SİSTEMİN BİZE BIRAKTIĞI MİRAS

Unutulmamalı ki darbenin bastırılması parlamenter demokratik sistemin bize bıraktığı bir mirastır. Parlamenter demokrasi sistemimizin olgunlaştığını gösteren en önemli olay budur"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yaw hehe 8 yıl önce

süzme gerzek bu gaydırıguptak işin rengi beeli olunca sahne alan traşçıı anca bunaa yaw he heeeeeeeeee

Avatar
kerim 8 yıl önce

başkan olamayacaksın rte