Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Kılıçdaroğlu basın toplantısı düzenleyip kendini savundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine gelen tepkiler üzerine basının karşısına çıktı.

Kendini savunan Kılıçdaroğlu tartışmayı son olarak kendisini sert bir şekilde eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden cevap vererek alevlendirdi.

SÖZLÜKTEN BAKTIM.."

Kılıçdaroğlu, "Sözlükten baktım. Önüne yatmak bir deyim, engel olmak anlamına geliyor. Bunu başka bir yere çekmek ahlâksızlıktır" dedi.

CHP Lideri devamında şunları söyledi:

"HER ŞEYE MAYDONOZ OLUYOR"

"Siyasetin doğasında eleştiri vardır. Biz bir şeyi konuşuruz. Bizi eleştirirler. Biz de cevabını veririz. Bizim anlamakta zorlandığımız konu şu, neden cumhurbaşkanı bu tartışmaların odağı haline geliyor? Her şeye maydonoz oluyor. Kardeşim iki dakika sus.

"DAVUTOĞLU'NA CEVAP VERİRİM SANA DEĞİL"

Senin görevin toplumda huzuru sağlamak, sağduyulu mesajlar vermek. Ben Davutoğlu’na cevap veririm ama o diyor ki boşverin bana cevap verin. Sen kimsin ki sana cevap vereceğim.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ÇİRKİN SÖZLER

Bizim muhatabımız değil o. Dün kullandığı ifadelere bakın. Onun kullandığı ifadaleri kullanacağım için özür diliyorum. Sapık dedi… Dolmabahçe'de oturup Kadıköy'den gelen vapurlardaki kadınlara kızlara bakıyorum demek sapıklık demek değil midir bu? Bunun adı cinsel sapıklıktır. Söyleyen bizzat itirafı yapan sayın Erdoğan.

Senin görevin Dolmabahçe'de oturup kadınlara kızlara bakmak mıdır? Siyasi sapıklığa gelince daha güzel bir örnek vereceğim. Bu zat tarafsız olacağına dair söz verdi. Siyasi sapıklık nedir? Parlamentonun önüne çıkıp yemin ettikten sonra o yemini tutumayıp namusun ve şerefini çöp sepetine atandır"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.