Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş ittihat terakki salyangoz kremi gün zileli

Kılıçdaroğlu'dan PKK ziyareti çarkı
Geçtiğimiz haftalarda CNN Türk canlı yayınında “Biz kadına da saygı duyarız, çöpten kağıt toplayan kadına da saygı duyarız. Kimin sorunu varsa ilgileniriz, ayrım yapmayız. Biz hapiste hasta yatan PKK'lıya da gittik, DHKP-C'liye de gittik. Hiç ayrım yapmadık” diyen Kılıçdaroğlu inanılmaz bir çarka daha imza attı. 

Habertürk TV’de Veyis Ateş’e konuk olan Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili soru üzerine önce “bu zaten olan bir olay” dedi.

BEN PKK ZİYARETİNE GİTMEDİM
Ancak bu sözlerinin üzerinden daha 1 dakika bile geçmeden, konuyu Erdoğan’ın kendisine olan tepkisi üzerinden farklı bir boyuta çekti ve Erdoğan’ın kendisine haksızlık yaptığını söyledi.

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:
Erdoğan benim bu sözümü alıp öyle bir çarpıttı ki, sözde ben hastaneye PKK’lıları ziyarete gitmişim. Ya pes ya, pes yani. Adam biraz Allah’tan korkar. Ben hiçbir yerde ziyaret etmedim. Oruçlu ağızla bu kadar yalan söylenmez. Ama mahkemeye verdim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.