Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

Kılıçdaroğlu faturayı yine hükümete kesti

İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının satır başları:

Hepimiz Türkiye'nin geleceğinden kaygı duyuyoruz. Nereye gidiyor bu ülke. Eğer çocuklarımıza daha iyi bir ülke bırakacaksak, bu soruyu sormak zorundayız Türkiye yönetilmiyor. Bu ülkenin istihbaratı yok mu? Devlet yok mu?

HÜKÜMETİ SUÇLADI

İstihbaratı çökmüş bir ülkede terörle mücadele edilmez. Terörle mücadelede en önemli nokta terörün finans kaynağını kesmektir. Nereden besleniyor diye sorulmalı. Terörle mücadelede dış politikaya da önem vermek lazım. Komşunuzda yangın varsa bir bidon benzinle giderseniz terörü önleyemezsiniz.

İmralıda masa kurdunuz. 'Bu yolla terör önlenmez' dedik. Bu Ankara'daki beylerin çocukları mı ölüyor? Hiçbirinin çocuğ askere gitmiyor. Böyle bir devlet olmaz. 14 yılda ülkeyi terör batağına koyacaksın. Nasıl oluyor bunlar. Yüzlerce insanımız hayatını kaybetti. 20 Temmuz'dan buyana 843 güvenlik görevlimiz şehit oldu. Peki bu işin sorumlusu kim, bakkal mı, manav mı? Yeri geliyor havuz medyası CHP'yi suçluyor. 14 yıldır ülkeyi kim önetiyor. Allah akıl fikir versin. 

RUS BÜYÜKELÇİSİNİN ÖLDÜRÜLMESİ

Bakın dün akşam Rusya Büyükelçisi hain bir saldırıyla öldürülmesi Türkiye'ye yakışmıyor. Bu saldırıyı yapan kişinin polis olması üzerinde durmamız kerek bir konu. Bu kişinin öldürülmesi üzerinde durulacak başka bir soru. Kim azmettirdi, eline silahı kim verdi? Arkasında duruyor, yere düşünce de ateşi ediyor. Hükümete de sesleniyorum bunun arkasında kim var ortaya çıkarın. 

HÜSNÜ MAHALLİ'YE SAHİP ÇIKTI

Siyasi iktidarın buyruğunu yerine getirenlere yargıç denmez.Dünyada en çok hapiste gazetecisi olan ülkeyiz. Biz bunları tartışıyoruz. Bunların tek derdi birisini başkan yapmak. Bunların başka derdi yok.

OHAL'E DARBE DEDİ

2016 yılında 3 darbe oldu. Sayın Davutoğlu'nun bir kişi çağırıyor Saray'a. Dilekçeyi koyuyor önüne istifa et diyor. Sonra 15 Temmuz, hep birlikte mücadele ettik bir kişi çıktı 'Bu Allah'ın bir lütfu dedi. Üçüncü darbe OHAL ilan edilmesi. On binlerce öğretmeni, akademisyeni görevinden aldılar. 100 yıllık kurumları, askeri okulları, hastaneleri kapattılar orduda emir komuta zincirini yok ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İLHAMİ 7 yıl önce

KEMALIN BU AÇIKLAMASINA ŞAŞIRDIK MI ? ELBETTE HAYIR . ALINLARINDAN ÖPTÜĞÜ TERÖRİSTLER YADA CENAZELERİNE GİTTİĞİ TERÖRİSTLERİ UNUTMADI BU MİLLET .

Avatar
devrim 7 yıl önce

kardeşin neyi ne ne olduğunu biliyor ve söylüyor sen hala akpartiyle uğraş şımarık çocuk afacan

Avatar
erdinç 7 yıl önce

çok tehlike arz ediyor bu şahıs