Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Kılıçdaroğlu muhtarlar buluşmasında konuştu

Ankara'da muhtarlara hitap eden Kılıçdaroğlu, konuşmasında Atatürkçülükten yakındı:

"ATATÜRKÇÜLÜĞÜ BİZE YANLIŞ ÖĞRETİYORLAR"

"Değerlik arkadaşlar Atatürkçülüğü bize yanlış öğretiyorlar. Atatürkçülüğün iki ayağı var: Birincisi 'Özgürlük ve Bağımsızlık ben karakterimdir' der. İkincisi üreten Türkiye"

Kılıçdaroğlu muhtarlar buluşmasında konuştu

Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarından satır başları:

"Program olursa Düzce’de tabi ki miting yapacağız. Şu anda 9 vekilimiz Düzce’de çalışıyor. Şu anda fazla mitingi yapmıyoruz. Mitingden fazla, biraya gelip konuşmaya ihtiyacımız var. Ülkenin geleceği hepimizi ilgilendiriyor. Ortak aklı egemen kılmamız gerek. Birlikte oturup kararımızı vereceğiz.

BİR KARARNAMEYLE MUHTARLIKLAR BİTEBİLİR

Tüm arzumuz sivil toplumun güçlenmesi ama öyle bir süreçten geçiyoruz ki, yasal altyapısı olan sendikalar bile sesini çıkaramıyor. Bir kararname ile muhtarlıkları kaldırabilirler. Söylediklerimi çarpıtıyorlar. Ben hiç bir zaman belediyeler kapatılır demedim, muhtarlıklar için dedim. Türkiye’de bütün muhtarların oturup düşünmesi lazım.

Yeni anayasada yerel yönetimlerle ilgili hiçbir şey yok. Bu Anayasa değişikliği ülkenin hangi sorununu çözüyor? Bu Anayasa ile rejimi değiştirip, tek adam sistemine geçilecek.

BU SORUNUN YANITINI BANA VERMESİ GEREKEN BAHÇELİ'DİR

AKP’liler “Bu değişikliği yapacağız, Anayası’nın ilk 4 maddesini değiştireceğiz” dediler Meclis’te. İtirazlar üzerine tekrar kürsüye geldi, aynı sözlerini tekrarladı. Bu sorunun yanıtını kim verecek. Bu sorunun yanıtını bana göre vermesi gereken Devlet Bahçeli’dir. Ülkücülerin vatana bağlı olduğunu biliyorum, en ufak bir endişem yok. Bu değişikliğin oylanmasında dikkatli ve sorumlu davranmak zorundayız"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.