Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California diyarbakır haber botu

Kılıçdaroğlu'ndan AP'nin Türkiye kararı hakkında ilk yorum

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü'nde sanayicilerle bir araya geldi.

Burada yaptığı konuşmada Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye'nin Avrupa Birliği ile sürdürdüğü müzakerelerin geçici olarak dondurulmasını tavsiye eden tasarıyı kabul etmesini değerlendiren Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

BU BİZİM İÇİN ÇOK AĞIR BİR YAPTIRIMDIR

"Az önce geçici durdurma kararı alınmış. AB'ye üyelik için Ankara Antlaşması'nı imzalayan rahmetli İsmet İnönü'dür, 1963 yılında. 'Uygar dünyanın bir parçası olmalıyız' diye yola çıkılmıştır. Ama bugün geldiğimiz noktada insan hakları, demokratik standartlar, hukukun üstünlüğü gibi kavramlar Türkiye'de olmadığı için kararları bir süre durdurdu. Müzakere yapılmayacak. Bu bizim için çok ağır bir yaptırımdır.

BUNUN ARKASI GELECEK

Bunun arkası gelecektir, ekonomik olarak arkası gelecektir, siyasi olarak gelecektir."


(Kılıçdaroğlu Schulz Efendi'yle)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 7 yıl önce

CHP + FTÖ PKK DHKP :Eşittir , din düşmanı + türk düşmanı dır nerde türkiyeye düşman varsa onların safında hareket etmiştir

Avatar
adnan 7 yıl önce

Ne alçaksin sen....

Avatar
klmno 7 yıl önce

birisi bu adama demelidir ki girsek ne olacak sanki? kötü komşu insanı mal sahibi yapar onlar gider biz de bize yeteriz