Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Kılıçdaroğlu'ndan bir olay açıklama daha!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi'nde düzenlenen törende gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

BAŞKA PARTİLERE OY VERENLER..

CHP Lideri, partisinin asgari ücret ve işsizlik konusunda birçok öneride bulunduğunu ancak yine başka partilere oy verenlerin olduğunu söyledi.

"AÇ KALMAYA MAHKUMSUN"

Kılıçdaroğlu, partisinin önerilerine rağmen başka partilere oy verenlerin aç kalmaya mahkum olduğunu söyledi.  CHP Lideri, "Aç kalmaya mahkumsun. Senin daha güçlü olmanı istiyoruz biz. İşsizliğin olduğu bir yerde sorunları engelleyemezsiniz. Biz öncelikle işsizliği ortadan kaldıracağız." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Ben CHP ye oy vermedim ve Aç da kalmadım Allaha şükür Ekmeğide suyuda rabbim verir rızkı o sağlar kılıçdaroğluna sadece ... kalır

Avatar
Kürşat 8 yıl önce

Siz önce kıçınızı silmeyi öğrenin. Ülke yöneticiliğine aday olacaksanız önce mahalle muhtarı olmayı deneyin

Avatar
ibrahim 8 yıl önce

15-16 sene önceleri chp ye oy veriyordum aç kaldık.2002 den bu yana hamdolsun chp ye oy vermediğimiz için aç değiliz açıkta değiliz .Şunu anladım Kılıçtaroğlu ne derse tersini yapacaksın.

Avatar
YURDA 8 yıl önce

BİRİ ŞUNA SÖYLESİN BU HALK ZERRE GÜVENMİYOR CHP NE DİN BIRAKTILAR İNSANDA NEDE İMAN AÇLIK DESEN DİZ BOYUYDU YOLSUZLUK HORTUMCULUK HEPSİ BUNLARDA ALLAH BU CHP Yİ KAHRETSİN İNSAN DÜŞMANI BUNLAR MÜSLÜMAN DÜŞMANI BİR PARTİ ÖNCEDEN CHP LİYDİM TAKİ BAŞ ÖRTÜ MUHABBETİ ÇIKINCA BU ÜLKEDE ANLADIMKİ SOL HER ZAMAN KAOS ÜRETİYOR NOKTA

Misafir Avatar
türkmen 8 yıl önce @YURDA

her türlü pislik chp'den, bunların altından çıkıyor.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
türkmen 8 yıl önce @YURDA

hay ağzını yiyim senin tam fikir uyuşması :)

Beğenmedim! (0)
Avatar
bozkurt 8 yıl önce

şeytanda insanı yoksulluk açlıkla korkuturmuş kılıçoğlu yanlış siyaset yapıyorsun