Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Kılıçdaroğlu'ndan dokunulmazlık açıklaması
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yerel Yönetimler Birimi’nin düzenlediği Belediye Başkanları Toplantısının açılışında konuştu.
Meclis Anayasa Komisyonu’nda görüşülen dokunulmazlık teklifi AK Parti, CHP ve MHP’nin oylarıyla kabul edilmişti. Şimdi ise dokunulmazlıkların kaldırılmasını tiyatro olarak gören Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

TBMM'DE TİYATRO OYNANIYOR

"TBMM’de bir tiyatro oynanıyor. Tiyatronun adı dokunulmazlık tiyatrosu. Emin olun hayatımda bu kadar saçma bir şey görmedim. Meclis çoğunluğu AK Parti’nin elinde. İstediği zaman istediği kişinin dokunulmazlığını 2 saat içinde kaldırır.

BU TİYATROYA İNANMAYIN

Şimdi Anayasa değişikliği yapacağım, diyor. Kaç oyla olması lazım. 376 oyla. 125-200 oyla bu kalkar. Senin 317 milletvekilin var. Niye kaldırmıyorsun? Vatandaşa terör örgütüne yardım ve yataklık yapanların dokunulmazlığını kaldıracağız, diye. Kaldırın, niye kaldırmıyorsunuz? Biz de destek veriyoruz. Terör örgütlerine yardım ve yataklık yapanlar kimler? Birincisi Adalet ve Kalkınma Partisi’nin üst düzey yöneticileri. Defalarca söyledim. Her şeyde mahkemeye veriyorlar. Bu konuya gelince mahkemeye veremiyorlar. Çünkü bütün delilleri mahkemenin önüne yığacağız. Vatandaşlarıma sesleniyorum. Bu dokunulmazlık tiyatrosuna inanmayın. Milleti kandırmak istiyorlar."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muhammet 8 yıl önce

Yahu bu adamın annesinin adı döndümü yav kardeşim bir seferde sözünün arkasında dur be adam

Avatar
ismail 8 yıl önce

Asena bile sen gibi kıvıramıyor.! Birde bunun lafına metanet edenler var, ke-MAL senden ne yol olur ne kasaba.