Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin  MYK toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu konuşmasını eleştirdi.

"ERDOĞAN KONUŞURKEN UTANDIM"

"BM toplantısında Tayyip Erdoğan konuşurken bir yurttaş olarak, ana muhalefet partisinin genel başkanı olarak utandım" diyen Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dünya liderlerine mi yoksa muhtarlara mı konuşuyor, belli değil. FETÖ'nün anlatıldığı bir toplantı oldu. FETÖ'yü dünyaya tanıttı, meşhur etti. FETÖ 20 yıl uğraşsa Cumhurbaşkanı'nın yaptığını yapamazdı. Cumhurbaşkanı konuşmasında, dünya liderlerini uyarıp önlem almaya davet etti. Diğer ülkeler senin gibi şuursuz mu, devletin bütün kurumlarını teslim etsinler. O ülkelerde demokrasi var, laiklik var.

TÜRKİYE ACİZ DURUMA DÜŞTÜ

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, BM'de boş koltuklara konuşmaz. BM'de boş koltuklara konuşması, dünyada saygınlığının kalmadığı anlamına gelir. Bu da hepimizi üzer. Türkiye aciz duruma düştü"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alihan Ayyıldız 7 yıl önce

(Dünya liderlerine mi yoksa muhtarlara mı konuşuyor, belli değil.Kemal kılıçtaroğlu). Evet senin gibi önemsiz ve hainlere muhtar muamelesi yapıyor ! Gereksiz herif.

Avatar
Samet 7 yıl önce

Kendinden utansın kavat

Avatar
Toprağın adamı RECEP TAYYIP ERDOGAN 7 yıl önce

Bu adama hakaret iyi gelmiyor..kemal ermenistanda daha rahat edersin hadi topla fılını pırtını.

Avatar
Cevdet 7 yıl önce

Hssktir. Baykalın pornosunumu izliyodunda utandın. Adam dünyaya ayar veriyor öküz dunya beşten büyüktür demek senn gibilerin harçı değil. Ondan dolayı utanmış olmayasın MAL kabul

Avatar
Gokan 7 yıl önce

Biz liderimizle gurur duyuyoruz ke..mal bak isine senin yüreğinde yetmez öyle bir konuşmaya zaten sildim senede öyle bir kurula gidip konusamazsin

Avatar
halil kütahyalı 7 yıl önce

Bu haberin yapilmasini luzumzus buluyrum kaale alinmamali

Avatar
Gokan 7 yıl önce

Bunun ne bok yedi kimin kavugunu sakladığı belli değil.sen kimsin ya muhtarları kucumsuyorsun boş konusuyorsun pkk nin belediyesine kayyum atanıyor topluyorsun seçilmiş onlar diye ulan geri zekalı muhtarlarda seçilmiş insan lar neden asaliyorsun sevilmeyen ke..mal

Avatar
Selimsivrikaya 7 yıl önce

Çok merak ediyorum bu mal beyin yerine ne taşıyor hasetinden ne b.. yiyeceğini bilmiyor salak bu chp ni başından eksik olmasın yeterde artar