Öne Çıkanlar türkiye terör Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA

Kılıçdaroğlu'ndan Gülen'e çağrı: Suçsuzsan gelirsin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Beylikdüzü Belediyesi’nin Yakuplu’da gerçekleştireceği yatırımların toplu temel atma törenine katıldı.

15 Temmuz gecesi dışarı çıkan bazı erlerin linç edildiğini iddia eden Kılıçdaroğlu, FETÖ lideri Gülen'e de çağrıda bulunarak şunları söyledi:

"SUÇSUZSAN GELİRSİN YARGI ÖNÜNE ÇIKARSIN, SUÇLUSUN O ZAMAN"

“Linç edilen erlerin de ailelerine sahip çıkıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı’na da Başbakana da söyledim. O erleri linç edenlerin yakalanıp adliyeye teslim edilmesi lazım dedim. Sorgulayacaksan eri değil, emri veren komutanı yakala. Hepimiz askerlik yaptık. Komutan ne emrederse hepimiz uyarız. 1 milyonun üstünde mağdur doğru değildi. Ben hükümeti uyarıyorum. Bunlar yanlıştır diyorum. Darbeci meclisi bombalıyor git yakala hapse at. Efendim ‘Amerika’dan Fetullah Gülen gelsin.’ İste gelsin. ‘Ben suçsuzum’ diyor. Suçsuzsan gelirsin Türkiye’ye yargı önüne çıkarsın. Gelmiyorsan suçlusun o zaman”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.