Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Kılıçdaroğlu'ndan skandal sözler! Hükümeti suçladı!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Gündeminde terörle mücadele olan Kılıçdaroğlu, FETÖ ve PKK operasyonlarında açığa alınan ya da tutuklanan medya mensuplarını ve kamu görevlilerini savundu. Örgüt üyelerini savunmakla yetinmeyen Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişimine karşı direnen hükümete akıl almaz bir suçlama yöneltti.

Örgüte ait gazete ve televizyonların kapatılmasından rahatsız olan Kılıçdaroğlu,"Gazetecileri hapse atıyorlar. Ne yaptı gazeteciler, silahla adam mı öldürdüler, birini mi yaraladılar? Necmiye Alpay 12 Eylül'de de cezaevindeydi şimdi de cezaevinde. Aslı Erdoğan, dünyaca tanınmış bir yazar. Darbeyi AKP yaptı, gazetecileri, yazarları, askerleri hapse attı" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.