Öne Çıkanlar türkiye terör Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA

Kılıçdaroğlu Nizami'nin idam edilmesini savundu
CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında hakaret dolu konuşmasında Cemaat-i İslami partisinin lideri Motiur Rahman Nizami'nin idam edilmesinin normal olduğunu çünkü Bangladeş devletinin yasalarında var. 

"ERDOĞAN NİZAMİ'NİN İDAMINA NEDEN KARŞI ÇIKIYOR"

"Erdoğan Cemaat-i İslami partisinin lideri Motiur Rahman Nizami'nin idamına karşı çıkıyor. Ne var kardeşim bunda. Adamların yasasında var. Neden itiraz ediyorsun.?" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 8 yıl önce

Kafayı kırmış bu adam

Avatar
polat 8 yıl önce

Senin için ne söylense azdır,hakediyorsun

Avatar
onur 8 yıl önce

bigün inşAllah aynısını yaşarsın Allahım inşAllah o günleri bize gösterir şerefsiz.

Avatar
Hakan Akkoç 8 yıl önce

Bizim yasamızdada şerefsizler vatan haini konuşmaz der ama sen konuşuyorsun

Avatar
Kenan 8 yıl önce

Vay seni İSLAM düşmanı yobaz. Vay seni ahlak yoksunu arsız. Vay seni namus fukarası şerefsiz. Vay eni vatan düşmanı yuvasız. Vay seni hain vay. Sen kimsende bir müslümanın ölümüne destek olacaksın ve müslüman bir ülkenin liderliğine oynayacaksın. Ne sandın sen bu milleti yobaz, aklını başına topla ve sakın bir daha İSLAM alimlerine dil uzatma. Heleki ölüm tehditlerini savurma. Dün ekmeğini yediğin yaşadığın ülkeyi bastığın TOPRAKLARI kanla tehdit ediyorsun bugün İSLAM alimlerini asıyorsun. Bak iyi dinle bizi dinsiz imansız namus fukarası. Nedenmi namus fukarası, çünkü en büyük namustur vatan. Haddini bil kelimeni bil. Hadsiz. Bu gün bu toprakların üstündesin yarın altında. Başka bir toprağın varsa def ol git orda zırvala.

Avatar
Gürbüz 8 yıl önce

Ya bu Ada'mın hiç yüzü kızarmıyor Ada'm resmen Müslüman bir ülkenin yönetimine tabi oluyor aslında boş da bu zaten olması mümkün değil onu biliyoruz da ama bu saf zeka yoksunu anlamıyor ve bir Müslüman liderin asılmasına seviniyor bu tamamen salak olduğunu biz biliyoruzda kendisi halen bunu anlamamış birde biraz önce okudum dokunulmazlıkların kaldırılmasında oyunu kullanırken hayır kılanmış yanı kaldırılmasın diye oy vermiş Allah Allah benim zekadan yoksunum yoksa bu salakmı zekadan yoksun bu kendisi tv da devemli dokunulmazlıklar kalksın diye AKP yi zorlayan küçük zekasıyla köşeye sıkıştıracağını sanıyordu eh şimdi AKP kabul etti oylamaya sunuldu bu Ada'm hayır oyu kılanmış artık düşünün bu gerçekten yanar döner Kemal

Avatar
İbrahim kara 8 yıl önce

Bu adamın zekasını ölçtürmek lazım göreceksiniz en alt seviyede çıkacaktır