Öne Çıkanlar esed chp komplohaber musul ahmet hakan

Kılıçdaroğlu'nu  şehit ailelerinden "korunacak"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'nın ardından İstanbul'da katıldığı cenaze töreninde de protesto edilmesi üzerine CHP'de kırmızı alarm verildi.
Cenaze törenleri ve yurt gezilerinde Kılıçdaroğlu'nun güvenliğinin sağlanması konusunda artık hassas davranacaklarını belirten CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, "Bütün hazırlıklarımızı yaptık. Devlet bizi korumaktan aciz duruma gelmiş. Böyle olunca kendi imkanlarımızla kendi olanaklarımızla kendimizi koruyacağız." şeklinde konuştu. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ise, "CHP Gençlik Kolları'nı göreve davet ediyorum. CHP Gençlik Kolları görev almalıdır." çağrısında bulundu.

KILIÇDAROĞLU'NU PARTİ ÜYELERİ KORUYACAK

CHP Lideri'nin bundan sonraki yurt gezilerinde ve etkinliklerde il teşkilatları ve il gençlik kollarından oluşan güvenlik ekipleri oluşturulacak.
Öte yandan Habertürk'ün haberine göre; MYK'da konuşan Kılıçdaroğlu, "Partililerimiz, örgütümüz çelengimize sahip çıksın. Ama örgütümüzü de uyarın, kimsenin sokağa dökülmesini istemiyorum." dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Aşağılık chpkk lı lar sizi, hdp li lerle birlikte bunlarda kravatlı teröristler,bu ne rahatlık yaaa,acil idam gelmeli.

Avatar
tayfun 8 yıl önce

adam evet korunuyor güya partili görünen bar bodyguard ları adamı koruyor yaw bu malı koruyacağınıza ona tavsiye verin bu millet salak değil kimin ne mal olduğunu biliyor chpkk lideri

Avatar
CCC 8 yıl önce

LAN NE MAL ADAMLARSINIZ BE YA.....PEKİ ŞEHİT NEDEN GELİYOR DİYE İNSAN SORMAMZMI KENDİ KENDİNE.....