Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Kılıçdaroğlu'nun başvurusuna AK Parti'den ret!
AK Parti, kendilerine üyelik başvurusu yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’nun başvurusunu kabul etmediğini duyurdu.

KABUL EDİLMEMESİNİN SEBEBİ ETİK NEDENLER

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''İlgili kişinin AK Parti'ye üyelik talebi, etik nedenlerle kabul edilmeyecektir. AK Parti, kuruluşundan bugüne üyelik çalışmalarını titizlikle yürüten ve belli ilkeler ışığında bu başvuruları karara bağlayan bir partidir. Bu çerçevede şu hususu özellikle belirtmekte fayda var; AK Parti, hiç kimsenin şahsi hesaplaşmasına zemin yapılacak bir parti değildir. Partimiz aynı şekilde aile mahremiyetinin korunmasına da büyük bir önem vermektedir."

İLÇE BAŞKANI UYARI ALDI

Talep formunu alan, üyelik işlemi gerçekleşmeden süreç ikmal edilmiş gibi açıklama yapan ve bunu kamuoyuyla paylaşan ilçe başkanımız, özensiz ve dikkatsiz davranışı sebebiyle sözlü olarak uyarılmıştır.

KILIÇDAROĞLU: SAYGIYLA KARŞILIYORUM

Celal Kılıçdaroğlu twitter hesabından Ak Parti'nin kararına saygı duyduğunu açıkladı ve FETÖ ile mücadelem devam edecek dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.