Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Kılıçdaroğlu'nun "karın ağrısı" ne? Erdoğan açıklayacak mı?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. Gündemi değerlendiren Erdoğan kendisine "diktatör bozuntusu" diyen Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu. 

Erdoğan Kılıçdaroğlu için "Cahil, ahlaksız, namus fukarası, pişkin, yüzüne tükürsem 'yağmur yağıyor' der" gibi çok sert ifadeler kullandı...

Erdoğan konuşmasının bir bölümünde ise Kılıçdaroğlu'nun "karın ağrısı" olduğundan bahsetti..  Erdoğan "...Türkiye'nin geleceği için güçlü bir parlamento yapısının oluşmasını temenni etmem bu zatı niye bu kadar rahatsız etti acaba ben bunu anlamıyorum! Tabi mesele başka. Aslında bu zatın asıl karın ağrısını da ortaya dökerim ama inanın bana ben bu konuları konuşmaktan hicap duyuyorum. Türkiye'nin bunca meselesi varken, çözüm bekleyen bunca sorunu birlik ve beraberlik içinde üzerine gidilmesi gereken bunca sıkıntısı varken bu namus ve şeref fukaraları için vakit harcamak bana zul geliyor...

Şimdi ortada cevaplaması gereken sorularu var; Erdoğan'ın bahsettiği "karın ağrısı" neydi? Polemiğe girmekten çekinmeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "karın ağrısını" neden açıklamadı.. Acaba Kılıçdaroğlu Erdoğan'a "karın ağrım neymiş öğrenmek istiyorum" diye sorabilecek mi?

İşte Erdoğan'ın "karın ağrısından" bahsettiği o konuşma (3:03 - 3:25)



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.