Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Kılıçdaroğlu'nun terbiyesiz çıkışına tepkiler büyüyor!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü grup toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nu eleştirirken uygunsuz ifadeler kullandı.

"BİRİLERİNİN ÖNÜNE YATMIŞ VAZİYETTE"

Karaman'daki cinsel istismar olayıyla ilgili Hükümet'e, Milli Eğitim Bakanı'na yüklenen CHP lideri, Bakan Sema Ramazanoğlu için de "Aileden Sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette" ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun bu ifadeleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasındaki o bölüm:

"Öyle bir yoz kültürün içine sokuldu ki Türkiye, Karaman'da olan olaydan sonra Türkiye'nin her tarafından olaylar patladı. Bunlar sabah akşam Müslümanlıktan bahsediyorlar. 14 yıldır bu ülkeyi yönetiyorsunuz, bu çocukları bu yoz kültüre hangi gerekçe ile teslim ettiniz. Kalkmışlar vakıfları savunuyorlar. Çocuklara sahip çıkın, vakıflara derneklere değil. Bir Allah'ın kulu çıkıp da demiyor, kardeşim bu çocuklar yasa dışı burada nasıl kaldı. Vali konuşmuyor, Emniyet Müdürü konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor, Aileden Sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor. Bu yurtlara kim izin veriyor. 'Biz izin vermedik' diyorlar, izin vermediysen bunlar nasıl açıldı. Bu çocuklar oraya niçin gitti? Kocaman bir sessizlik. Milli Eğitim Bakanı niye konuşmuyor. Bu işlerin baş sorumlusu sen değil misin? Neden o çocukları sapıklara teslim ediyorsunuz"

DAVUTOĞLU SET TEPKİ GÖSTERDİ!


Başbakan Davutoğlu ise twitter hesabından yaptığı açıklamada "Kılıçdaroğlu bugün seviyesizliğinin bir örneğini daha göstermiştir. Kendisi bu üslupsuzluğu ile Türk siyasetinde utançla hatırlanacaktır. Geride hakaretleri dışında hiçbir şey bırakmamış olacak bu siyasinin varlığını gelecek nesiller hatırlamak dahi istemeyecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Senr 8 yıl önce

Senr

Avatar
Mehmet sayar 8 yıl önce

benim millet vekillerine bir önerim olacak chp milletvekillerine icki yasağı koysunlar ki bünlar konuşmayı öğrensinler melcise sarhoş geliyorlar

Avatar
hasan kolaşali 8 yıl önce

Cumhurbaşkan ve başkanın bu terbiye fakiri kişiyi galeye alıp hiçbir soru ve eleştirisine cvp vermemelidir muhatap almamalıdır Aynen bir atasözümüzdeki gibi,it Ürür kervan yürümeyi.misali..

Avatar
sinan dogan 8 yıl önce

seviyesiz dediğimiz tabir işte bu herifte bütünleşiyor. Ahlaksız Ke-mal.

Avatar
H ali yaylı 8 yıl önce

Dangalak merdivene bile ters binen seçimlerde her partinin işaretiyle halkı selamlayan bir embesil.ciddiye almak yanlış ama parti genel başkanı sıfatından dolayı sinir olmamak elde değil

Avatar
MECİD 8 yıl önce

Alçaklar konuştukça batıyorlar. Allah onları dünyada da ahirette de rezil ve rüsva etsin.

Avatar
Omer baki 8 yıl önce

Ben ilk okul mezunuyum ama hiç bir zaman. Onun gibi cahil bir insan olmadım

Avatar
omur celik 8 yıl önce

Neyin kafasını yaşıyorsunuz çoluk çocuğumuz yokmu sizin insanlik gidiyor bir tanesi açıklama yapamıyor .Birileri korunuyor