Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Kılıçdaroğlu'nun yüz ifadesi Erdoğan'ı görünce değişti...
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kılıçdaroğlu Mustafa Koç'un cenaze töreninde karşılaştılar. Kılıçdaroğlu geçen haftaki grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret edip terör ve teröristi öven sözler söylemişti.
 

Erdoğan da bu sözler üzerine maddi ve manevi tazminat davası açmış 19. Muhtarlar buluşmasında kendisi için 'Adam değil. Şeref ve ahlak fukarası' demişti. 

"KARIN AĞRISI" POLEMİĞİ

Erdoğan ayrıca Kılıçdaroğlu'nun başka bir "karın ağrısı"nın olduğunu söylemiş ancak dile getirmek istemediğini belirtmişti. Kemal Kılıçdaroğlu ise "karın ağrısı"nı açıklaması için Erdoğan'a Salı'ya kadar "süre" vermişti...

SELAMLAŞMADILAR


Bu sözlerden sonra ilk kez Mustafa Koç'un cenazesinde karşılaşan ikili selamlaşmadı. Erdoğan'ın gelişiyle beraber ilginç bir yüz ifadesine bürünen Kılıçdaroğlu'nun bu anı sosyal medyada binlerce kullanıcı tarafından "Kılıçdaroğlu gerçekten çok korktu", "Madem korkacaksın neden o sözleri söyledin" gibi sözlerle alaya alındı...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yaşar öz 8 yıl önce

Yaramazlık yapmış bir çocuk babasını görmüş gibi olmuş

Avatar
laz 8 yıl önce

reisi görünce yusuf yusuf eden bir makatoğlu ke mal.

Avatar
Kasım 8 yıl önce

Aslan'ı Görmüş bir Ceylan gibi Bayağı paniklemiş ne zannettin dümbüklkkk????