Öne Çıkanlar küçük kız tur yıldız biçer van erciş lale mansur içişler bakanı

Kılıçdaroğlu Suriyelilere vatandaşlık verilmesine karşı çıktı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriyelilere vatandaşlık açıklaması Ankara’yı hareketlendirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, açıklamaya tepki gösterdi.

"ESNAFA SORSUNLAR"

"Türkiye’nin ne kadar kötü yönetildiğini gösteren bir açıklama" diyen Kılıçdaroğlu, "Profesörleri, sanatçıları, sporcuları, girişimcileri almalarına itiraz etmem. Ancak Cumhurbaşkanı, ‘Kim talep ederse’ diyor. Daha şimdiden gettolar oluşmuş. 3 milyon insanı nasıl sindireceksin? Esnafa sorsunlar, istiyor mu?" ifadelerini kullandı.

"KAFASININ ARKASINDA KENDİ ÇIKARLARI VAR"

Kılıçdaroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; "İşin ahlaki boyutu neydi? Canlarını kurtarmak için gelen insanlara kucak açmaktı. Açtık. Suriye’de dönüp kendi ülkelerinde yaşamalarını sağlayacak bir çözüme çaba harcamak varken ‘ben alırım’ demek nasıl izah edilebilir? Onların kafasının arkasında kendi çıkarları vardır. Başkanlık için yeni oy kazanma planı var.

TERÖRİSTLER SURİYELİLERLE BİRLİKTE SIZIYOR

Olayın bir boyutu da güvenlik. 70 ilinden IŞİD’e katılım olan bir ülke oldu Türkiye ve terör örgütü mensupları da Suriyelilerle birlikte sızıyor. Pasaportu verdiğiniz adamlar Türkiye’de ve başka ülkelerde terör estirince ne olacak?"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sahin alp 8 yıl önce

Herzaman söyledim zaten yine söylüyorum daha halen ay bu arapti bu bizi arkadan vurur diye bir algı var yahuu daha halen bu ülkede Türkçülük arapcilik kavmcilik yapan geri zekalılar bu TC vatandaşı olan suriyeliler geri Halepe Şama Vesaire dönerseler acaba bu zamanlar büyük oyuncuların kurtlar sofrası kurduğu bu Ortadoğunun ozaman kim sahibi hakimi hadimi olur ha ?? Eski günlere hasret ...