Öne Çıkanlar rusya son dakika haber terör terör örgütü

Kılıçdaroğlu: Tanrıkulu terörist cenazesine hiç katılmadı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bilkent Üniversitesi Genç Hukukçular Kulübü’nün "Gündeme Dair" etkinliğinde öğrencilerin sorularını cevapladı.

TANRIKULU PKK TAZİYESİNE KATILMADI

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun sürekli PKK taziyelerine katılmasıyla ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, “Hiçbir PKK taziyesine katılmadı. Sosyal medya yazıyor bunları. Bizim bir partilimizin il başkanımızın çocuğu ölmüştü. Onun cenazesine gidiyor bu bizim partilimiz. Onun dışında PKK taziyesine Sezgin Bey hiç katılmadı. Dolayısıyla Sezgin Bey her yerde ve her ortamda PKK’nın bir terör örgütü olduğunu söylemiştir, söylemeye de devam edecektir. Üstelik bunu yaparken daha Diyarbakır Baro Başkanıyken bunu söylemiştir. Bırakın CHP’ye gelmeyi” diye konuştu.

İLGEZDİ VE TANRIKULU TERÖRİST CENAZESİNDE

CHP'li vekiller Gamze Akkuş İlgezdi ve Sezgin Tanrıkulu öldürülen DHKP-C'li terörist Aziz Güler'in cenazesine katılmıştı.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ANTİ CHP 8 yıl önce

YALANCININ ANASINI ARVADINI