Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Köşeye sıkıştı: 'Bir daha hendek kazmayacağız'

Demirtaş, sokağa çıkma yasaklarının kaldırılması halinde artık hendek ve barikat kurulmayacağını ifade etti. Demirtaş'ın Sur'da kıstırılan PKK'lıları kurtarmak için böyle bir açıklamada bulunduğu iddia ediliyor.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sokağa çıkma yasağının sürdüğü Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde yasak ve ablukanın kalkması halinde, bir daha hendek ve barikat olmayacağını söyledi.

DEMİRTAŞ SOKAĞA ÇIKMA ÇAĞRISI YAPTI!

Daha önce halkı sokağa çağırarak onlarca kişinin ölmesine sebep olan Demirtaş tekrar halkı sokağa çağırdı. Selahattin Demirtaş, Çarşamba gününden itibaren bütün Diyarbakırlıların bulundukları yerden Sur'a doğru yürümeleri çağrısı yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
suomi finland 8 yıl önce

Sakın devlet ve yetkili kişiler bu hainlerin söylediklerine bakıp bu operasyonlardan ve bu hainleri temizlemeden vazgeçmesinler. O hainlerin içinde benim kardeşim dahi olsa vurup temizlesinler asla ve asla üzülmem ve bende bir kürdüm ve ailemede demişim sakın bu dinsizlere taraftar olmayın . Bu mücadeledede ölen bütün asker ve polislerimizde Allahın izniyle şehittirler ve çok büyük bir makama çıkıyorlar. Diğerleri ise Allahın emriyle ebediyen cehennemin dibine gidiyorlar. Çünkü bu bir Hak ve batıl mücadelesidir. Rabbim Vatanım Türkiye'yi ve İslam alemini bu mücadelede muzaffer eylesin. Amin.

Avatar
Ramazan Kılınç 8 yıl önce

Yürüyün yürün cehenneme yürüyün

Avatar
vatandaş 8 yıl önce

Sakin bu hainlere inanmayin

Avatar
ali şahin 8 yıl önce

Bizim askerimiz polisimiz yürümüş devletimiz yürümüş demirtaş. Diyar bakırı çağırsa ne olurki milleti çağırır kendisi kaçar en önde kendisi yürüsün sıkıyorsa. Hatta gitsin kendiside pekakanın içinde savaşsın da görsün nazik kıçını rus ermeni köpeği onun babası kim bellimi yoksa onun bunun çocuğu. Mu?

Avatar
zzzz 8 yıl önce

Hâlâ vatan hainligi yapıyor.şerefsiz

Avatar
Sakine 8 yıl önce

Sakin hainlere inanmayin

Avatar
Y.KELEŞ 8 yıl önce

Kılavuzu karga olanın burnu pislikten çıkmaz.

Avatar
insanlığın gardasi ülke sevdalısı 8 yıl önce

Sakin asla ve asla inanmayın bunlar ebulehepler ebucehillerin soyundandir bunların sözü söz değildir bunların katlı caizdir sakin fırsat vermeyin kökü kuruyana kadar devam