Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Meclis'te hareketli dakikalar! HDP milletvekilleri neden meclisi terk etti?

Meclis'in açılışında hareketli dakikalar yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşma yapmak için kürsüye çıktığı sırada HDP'li milletvekiller salonu terk etti.

TBMM'nin bugün açılış günüydü. Meclis, İsmet Yılmaz Başkanlığı'nda toplandı. Meclis Başkanı İsmet Yılmaz'ın çelenk koymasıile toplantı başladı.

Mecliste İstiklal Marşı okundu. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan meclis kürsüsüne konuşma yapmak için çıktığı sırada meclis binasında hareketli dakikalar yaşandı. HDP'li vekilller protesto için hep birden ayaklanıp meclisi terk etti. 

HDP'liler meclisten çıktığı sırada AK Partililer ayağa kalkıp Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alkışlamaya başladı. CHP ve MHP milletvekilleri ise koltuklarından kalkmayıp Erdoğan'ın konuşması dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.