Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Melih Gökçek siyasete girecek mi? Açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek “Belediyemizde tek bir FETÖ’cü kalmayıncaya kadar çalışmalarımız kararlılıkla devam edecek” diyerek örgütle mücadelesini sürdürüyor... Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, uygun görmesi hâlinde bir dönem daha aday olmayı istediğini söyleyen Gökçek,soruları cevapladı.

Ankara için hedefleriniz nedir?

Ankara bir memur şehri. Biz burayı, memur kentinden sanayi ve teknoloji kenti hâline getirmeye çalışıyoruz. Ben şunu söyledim; ticarette bir numara, sanayide iki numara olacağız. Ve Teknokentlerde de bir numara olmamız lazım. Ankara’nın en eksik olan yeri turizm. Turizm bizde yok inancını; Ankapark ile Tarih ve Kutsal Emanetler Müzesi ile yıkıp, Ankara’yı bir turizm şehri yapacağız. 

Yeniden aday olmayı düşünüyor musunuz?

Aday olur muyum? Aday adayı demek lazım. Gönlümden bu geçiyor. Ama bunun için her şeyden önce Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri çok önemli. Halkımızın oy verip vermemesi önemli. En önemlisi de Cenab-ı Allah’ın bize nasip edip etmemesi. Allah nasip ederse bir dönem daha olmak isterim.

Bunların yanı sıra siyasi kariyer planınız var mı?

Yok hayır. Ben belediye başkanlığını seviyorum ve buna devam etmek istiyorum. Olursa olur, olmazsa olmaz.

Bütün sıkıntılı dönemlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında oldunuz... Bu vefayı anlatır mısınız?

Allah muhafaza buyursun Erdoğan’ın başına bir şey gelmiş olsa Türkiye’de sadece ona oy verenler değil bütün dünyadaki mazlum milletler üzülür. Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmak, bütün mazlum milletlere de sahip çıkmak anlamına geliyor.

CHP, 2019’da başkanlık sistemine geçilemeyeceğini söylüyor. Ne düşünüyorsunuz?

Ciddiye almayın. Kılıçdaroğlu ne dediğini bilmez. Bugün böyle der yarın vazgeçer.

FETÖ hadisesinde ciddi uyarılarda bulunuyorsunuz. Örgüt için ne söylemek istersiniz?

FETÖ kendi istikballerinin derdine düşmüş vaziyette ve gün geçtikçe de yok oluyor. Yalnız FETÖ olayının Türkiye’de tamamen bitmesi bir 10 senemizi alır. Tamamen sıfırlanması için bir neslin değişmesi gerekiyor.

Referandumda AK Parti olarak Ankara’da aldığınız sonucu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Biz tabi yüzde 50’nin üzerine geçmek isterdik, geçemedik. Onun bir takım sebepleri var. Ama AK Parti’nin trendi olarak düşünecek olursak herhangi bir kayıp Ankara’da söz konusu değil. Tam tersine üstüne çıkış söz konusu. Benim en son seçimde aldığım oy 44,8, referandumda ise aldığımız oy 48,8. 


Kaynak: Türkiye Gazetesi/Mustafa Arıdoru

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
illuminatiworldwideorder 6 yıl önce

Büyük kardeşlik İlluminati'nin üyesi olmak ister misin? Sizleri zengin ve ünlü bir yıldız haline getireceğiz, iyi bir iş bulmaya, seçimleri kazanmaya ve politik bir güce kavuşacağız, tüm çabalarınızda sizi zenginleştireceğiz ve mahkemede hiçbir vakayı asla kaybetmeyeceksiniz. ya da hiç olmadıysanız, illuminatiworldwideorder@gmail.com adresine e-posta gönderebileceğiniz yüksek yerdeki kişileri kontrol etmek için yetkileriniz olacak