Öne Çıkanlar ışid Ebu Bekir El Bağdadi CNN muhabiri Galatasarayın teknik direktörü belli oldu Moira Orfei

MHP anketinde Akşener'i üzecek sonuç!
ORC, 29 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında 36 ilde ‘‘CATI-Bilgisayar Destekli Telefon Görüşmesi’’ yöntemini kullanarak 3950 seçmenle tek tek görüşüp kurultay tartışmaları için nabız yokladı.

PARALEL YAPI MHP'Yİ DİZAYN ETMEK İSTİYOR
Kongre tartışmaları sürerken Ensonhaber için MHP seçmeninin nabzını tutan ORC'nin anketine göre partililer Paralel Yapı'nın yüzde 64,4 oranıyla MHP'yi dizayn etmek istediğini düşünüyor. 




MERAL AKŞENER YENİ BİR PARTİ KURSA..
MHP'li seçmenler Meral Akşener diğer muhaliflerle yeni bir parti kursa yüzde 86,7 oranıyla"Hayır, oy vermem" diyor.




Ankette tüm seçmenlere sorulan tek bir soru yer aldı. "Meral Akşener MHP genel başkanı olsa ya da yeni bir parti kursa oy verdiğiniz partiden vazgeçip Meral Akşener’e oy verir misiniz?" sorusuna CHP'lilerin yüzde 81'i, AK Partililerin yüzde 96,4'ü HDP'lilerin de 95'i "hayır" cevabını verdi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
karı başbuğ 8 yıl önce

karıdan başbuğmu olur ln.akıllı olun.bunlar paralelci

Avatar
Depresif yazar 8 yıl önce

Bahçeli bozuk saat gibi günde 2 kez gösterdiği doğrudan biri Meral akşeneri aday göstermemesi idi. Bu durum zamanında ülkücüleri çileden çıkartmış idi ancak görüldüğü üzere Bahçeli barika bir hamle yapmış Akşeneri Operasyona dahil etmemek ile.