Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye terörist

MHP'de Meral Akşener hareketliliği! Adaylığını açıklıyor mu?

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin, “Hanımefendi biraz dinlenecek” diyerek 1 Kasım'da milletvekili adayı göstermeyerek üstünü çizdiği Meral Akşener'in bugün basın toplantısı düzenleyerek genel başkanlık için adaylığını açıklayabileceği iddia edildi.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Bahçeli'nin değişmesi gerektiğini öne süren muhaliflerin bu hafta 'tüzük değişikliği kurultayı' çağrısı yapacağı belirtiliyor.

Akşener'in adaylık çalışmalarını yürütmek için Ankara'da Turan Güneş Bulvarı'nda ofis baktığı iddia ediliyor. 

MERAL AKŞENER KİMDİR?

18 Temmuz 1956 İzmit doğumlu Meral Akşener, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünü bitirdi, Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Doktorasını tamamladı. 20, 23, 24 ve 25. dönem İstanbul Milletvekili olan Akşener, 21'inci dönemde de Kocaeli Milletvekilliği yapmış ve İçişleri Bakanlığı olmuştu.

Evli ve bir çocuk annesi olan Akşener, MHP'de de konuşması ve duruşuyla öne çıkan bir lider olarak biliniyor. TBMM başkanvekili seçilen sayılı kadın milletvekillerinden olan Akşener, MHP'den 1 Kasım 2015 Türkiye genel seçimlerinde milletvekili adayı gösterilmedi. Bunun üzerine Akşener, tek bir açıklama yapmamış ve işine dönmüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.