Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

MHP'den flaş 'referandum' açıklaması!

CHP'nin anayasa değişikliklerinin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne yapacağı başvuruyu da değerlendiren MHP'li Erkan Akçay, "Bir değişiklik olacağını, bir iptal kararı çıkacağını düşünmüyorum ancak bekleyip göreceğiz" dedi.

MEYDANLARA ÇIKACAĞIZ

Erkan Akçay, MHP olarak referandumda nasıl bir kampanya yürüteceklerine ‘evet' için meydanlara çıkıp çıkmayacaklarına ilişkin soru üzerine de, "Nasıl Meclis'te evet demişsek… Zaten bu çağrıyı yapan parti biziz, elbette Meclis'ten sonraki referandum sürecinde de kendi kampanyamızı, kendi programlarımız, ilkelerimiz, söylemlerimiz çerçevesinde bu kampanyayı yürüteceğiz MHP olarak" diye konuştu.

'EVET' ÇIKACAK

MHP Grup Başkanvekili Akçay, referandum sonucuna ilişkin tahminin sorulması üzerine de, "Ben evet çıkacağı kanaatindeyim, yüzde 60'lara varan bir şey olabilir. Bu kampanyanın ve vatandaşların bunu nasıl arzuladığıyla ilgili, değişebilir tabi durum ama hiç kimse milletin iradesine pranga da vuramayacağına göre herkes söyleyeceğini söyleyecek, eteğindeki taşı dökecek, sepetindeki pamuğu anlatacak, ondan sonra, bu iyi bir şekilde anlatılırsa rahat geçer, endişem yok o konuda" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.