Öne Çıkanlar suriye türkiye edip yüksel hapis cezası fransa terörist

MHP'li başkanlar istifa edip AK Parti'ye geçti!

Çanakkale'de Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder ve Çan Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen partilerinden  istifa edip AK Parti'ye geçti. Belediye Başkanlarına parti rozetlerini Başbakan Ahmet Davutoğlu taktı.

Öte yandan ilginç bir gelişme yaşandı ve parti tabanının durum karşısında rahatsız olduğunu söyleyen AK Parti Eceabat İlçe Başkanı Öcal Gezen ise görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Grup toplantısından önce Belediye Başkanlarına parti rozetlerini AK Parti Grup Toplantısı'nda Başbakan Ahmet Davutoğlu taktı.

Başbakan Davutoğlu, çiçeği burnunda AK Partili belediye başkanlarına tebrik ederek "Hoşgeldiniz" dedi. Bu esnada 'Çanakkale Türküsü' seslendirildi...

AK Parti'ye geçen Adem Ejder, 1994- 2009 yılları arasında Anavatan Partisi'nden Eceabat Belediye Başkanlığı görevinde bulundu. 23 Aralık 2015 tarihinde ise MHP'den istifa ederek görevine Bağımsız olarak devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.