Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

MHP'li Yurdakul: "Çıksın Kuran'a el bassın"
MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve MHP Antalya Milletvekili adayı Ahmet Selim Yurdakul'undan koalisyon görüşmeleriyle ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. Yurdakul, Ak Parti'nin özellikle de Erdoğan'ın koalisyon istemediğini, Davutoğlu'nun kendilerine azınlık ya da seçim hükümeti için geldiğini belirtti.

"KURAN'A EL BASSIN" ÇAĞRISI

Yurdakul "MHP koalisyon istemedi" diyen Davutoğlu'nun eleştirdi. "Çıksın Kuran'a el bassın" dedi. MHP Antalya Milletvekili koalisyonu Erdoğan'ın istemediğini belirtti. Bunu Bülent Arınç'ın da kabul ettiğini söyledi.

BAHÇELİ ÇOK ELEŞTİRİLDİ

Çözüm sürecinde Bahçeli'nin çok eleştirildiğini söyleyen Yurdakul "Ne oldu şimdi, analar ağlamıyor, şehitler gelmiyor mu" dedi. Tayyip Erdoğan için de "ülke bölündükten sonra sen başkan olsan ne olur" açıklamasını yaptı.

BAKANLARA TEPKİ GÖSTERDİ


Yurdakul 97 vatandaşın hayatını kaybettiği saldırı sonrası İçişleri Bakanının istifa edecek misiniz sorusuna "hayır" yanıtı vermesini ve bu yanıta Adelet Bakanının gülmesini eleştirdi. İstifa etmek de bir erdemdir diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.