Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert sözler! "Amerika ne düşünüyorsa..."

MHP Lideri Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Suriye'de Esad ile bir geçiş olabileceği yönündeki açıklamalarını değerlendirdi. Devlet Bahçeli, Erdoğan'ın Amerika ne düşünüyorsa onu düşündüğünü söyledi.

Erdoğan'ın Esad'dan Esed'e, şimdi de Esed'den Esad'a dönüş yaptığını belirten Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı'nın Amerika'nın Suriye düşüncelerini benimsediği konusunda eleştiriler getirdi.

Mina'daki izdihamın Kurban Bayramı'nı acı ve buruk bir hale getirdiğini belirten MHP lideri, 1 Kasım seçimlerinin karanlığın sona ermesi açısında çok önem arz ettiğini ifade etti.

Türkiye'nin özellikle 20 Temmuz'dan bu zaman kadar çok şiddetli terör saldırılarına uğradığını belirten Bahçeli, Türkiye'nin seçimlere gitmesi için iktidarın her türlü oyunu, tuzağı kurduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerika'nın Suriye politikasını benimsediğini ifade eden MHP lideri Devlet Bahçeli, gelişmeleri ve Erdoğan'ın tavrını seyredeceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.