Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu rusya çatışma fenerbahçe haber

Muharrem İnce yine bombaladı!

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, geçmişte rakibi olan Yalova milletvekili İnce’ye Genel Sekreterlik görevi teklif etmesi, parti içinde tartışmalara yol açtı.

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre Yalova milletvekili Muharrem İnce’nin, Kılıçdaroğlu’nun yapmış olduğu Genel Sekreterlik görevi teklifini kabul etmezken, parti kulislerinde ‘’Bir genel merkez kaynağı’’ denilerek, ‘’Teklif hiç yapılmadı’’ iddiası ortaya atıldı. Bu iddia da İnce’yi kızdırdı.

‘’Ben MYK, PM ve Grup Başkanvekilliği görevlerini elimin tersiyle itmiş adamım. Bu yapıdan başarı çıkmaz’’ diyen İnce teklif konusunda şu açıklamayı yaptı:

‘’Görüşmede Parti Meclisi üyeliği konuşulmadı bile. Direk MYK üyeliği konuşuldu. Kimmiş o Genel Merkez kaynağı çıksın kendini açıklasın. Bu bir yalakanın sözleridir, iftirasıdır. Genel Başkana yalakalık yapmak, yaranmak içindir. Aracı olan kişi Ali Özcan geldi. Yanımda milletvekilleri Tanju Özcan, Haluk Pekşen, Lütfi Baydar vardı onların önünde benimle konuştu. Genel Başkan ile her zaman görüşeceğimi söyledim. Özel kalemden aradılar ve Genel Başkan ile Çevre Sokak’ta Parti okulunda buluştuk. Görüşme başbaşaydı. Başka kimse yoktu. Genel Sekreterlik teklif edildi , kabul etmedim’’

Sözcü
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.