Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu rusya çatışma fenerbahçe haber

Nazlı Ilıcak Gültekin Avcı'nın Mut'a nikahı yazılarından dolayı gözaltına alındığını söyledi

Cemaat'in yakınlığıyla bilinen Bugün gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak, aynı gazetede yazarlık yapan Eski Savcı Gültekin Avcı'nın gözaltına alınmasını eleştirdi. Ilıcak ortaya şok bir komplo teorisi attı. Ilıcak Avcı’nın muta nikahıyla ilgili yazdığı yazılar nedeniyle gözaltına alındığını belirtti. “Acaba hangi bürokratlar  ya da siyasetçiler Acemler’in bu bal tuzağına düştüler” sorusunu sordu.

Ilıcak Türkiye’de MOSSAD ve CIA ajanlarına yönelik uyarılarda bulunmanın prim yaptığını ancak İran ajanlarına yönelik yayınların göze battığını dile getirdi. Ilıcak sözlerine şöyle devam etti;

 "Gültekin Avcı’nın gözaltına alınması, muta nikâhı yazılarından rahatsızlık duyulması, gerçekten bu yöntemle Türkiye’nin kılcal damarlarına sızıldığı iddialarını ciddiye almamıza yol açıyor. Aslında Selâm Tevhid dosyasında muta nikâhıyla ilgili bir suçlamaya rastlamadım. Ama demek, soruşturma devam edebilseydi, bu şekilde kıyılan bazı nikâhlar ortaya çıkabilecekti" ifadelerini kullandı.

Ilıcak yazısının sonunda “acaba hangi bürokratlar ya da siyasetçiler Acemlerin bal tuzağına düştü merak etmeye başladım” diyerek belki de günlerce konuşulacak bir tartışmanın kapısını araladı. 

Nazlı Ilıcak’tan şok komplo teorisi...

komplohaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.