Öne Çıkanlar suriye türkiye terör örgütü edip yüksel hapis cezası kamuran yüksel

Yazar Nihat Genç, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Adana’daki mitingde tutuklu olan FETÖ terör örgütü yazarlarının isimlerini anons etmesine sert tepki gösterdi. Nihat Genç, “Kılıçdaroğlu senin belanı Allah'a bırakanın da Allah belasını verir” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adana'da düzenlenen 'Türkiye'yi Böldürmeyeceğiz' mitinginde FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan örgüt yazarlarından Nazlı Ilıcak, Mehmet Altan, Ahmet Altan, Şahin Alpay, Ali Bulaç'ın da aralarında bulunduğu tutuklu isimler için, “Onlar şu anda hapiste, ama onlar aynı zamanda Adana meydanında, yüreklilerin bulunduğu meydanda, cumhuriyete, demokrasiye sahip çıkan meydanda, Mustafa Kemal’in meydanında onlar şimdi” ifadelerini kullanmıştı. Mitinge katılan vatandaşlar, ismi okunan FETÖ terör örgütü yazarları için “burada” diye karşılık vermişti.

Buna tepki gösteren Nihat Genç, Twitter’da şunları yazdı:

“Allah'ın belaları fetöcüler CHP'de iktidar olmuş vatan hainlerini bile özgürlük diye alkışlattırıyor. N. Ilıcak'ın, M. Altan'ın özgürlüğünden bahsedenlerin Allah belasını versin. Kılıçdaroğlu senin belanı Allah'a bırakanın da Allah belasını verir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 7 yıl önce

O değilde bu şerefsiz profil resmine ÖMER HALİS DEMİR in fotoğrafınımı koymuş. Ulan... sığınma o kahramanın arkasına oyle yada böyle senide alacaklar merak etme

Avatar
Suleyman 7 yıl önce

Bu miting ingilizlere vede avrupadaki sirtlanlara malzeme,hainlerede moral devletimiz daha tedbirli olmali suan secim olsa Akp yuzde 58 ,Mhp yuzde 26 ,Chp yuzde 13 ,hdp yuzde 1 veya 2

Avatar
Chpkkk 7 yıl önce

Zeki müren burda