Öne Çıkanlar Şırnak milletvekilleri haber botu öğretmenler günü hediyesi öğretmenler günü hediyeleri bokunda boğul

O çantanın içinde bakın ne varmış! Peki koalisyon neden kurulamadı?

7 Haziran seçimlerinden sonra MHP lideri Bahçeli ve Başbakan Ahmet Davutoğlu koalisyon için biraraya gelmiş Bahçeli’nin o toplantılardan birinde yanında getirdiği çantanın içinde ne olduğu çok konuşulmuştu.

CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katılan MHP İstanbul Milletvekili Uygar Aktan çantanın sırrını açıkladı. Uygar çantanın içinde AK Parti ile MHP arasında kurulacak koalisyonun protokolünün olduğunu söyledi.

PEKİ KOALİSYON NEDEN KURULAMADI?

MHP’li Aktan çantanın içinde pul koleksiyonunun olmadığını, iki parti arasında protokolünün ve bakanlık listesinin olduğunu söyledi. Ancak  Aktan’a göre AK Parti MHP’ye üstü kapalı bir şekilde koalisyon hükümeti değil “azınlık hükümetine dışardan destek” teklif edince anlaşma sağlanamadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.