Öne Çıkanlar esed erdoğan DAEŞ chp galatasaray

Öcalan dövmeli ABD’li askerler
erör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'nin armasını taşıdıkları ortaya çıkan ABD askerlerinin, terör örgütüne açık desteği, Lions of Rojava (Rojava aslanları) adıyla kurdukları sitede paylaştıkları fotoğraflarla bir kez daha belgelendi. Amerikalı askerlerden bazılarının, bölücü örgütün lideri Öcalan'ın fotoğrafını vücuduna dövme yaptırdığı, PKK'lılarla ve PKK flaması ile Türkiye konsolosluğu tabelası önünde fotoğraf çektirdiği açıkça görüldü.

İSTİHBARAT RAPORLARI


Kolunda YPG arması, göğsünde ABD bayrağı olan özel kuvvetler askerleri, Türkiye'den büyük tepki gördü. Terör örgütüyle ittifak yapan ABD askerlerinin yıllardır YPG'yle birlikte kol kola, omuz omuza olduğu istihbarat birimleri tarafından gün gün rapor ediliyordu. YPG'yle birlikte savaşan ABD askerlerinin açık açık Türkiye'ye karşı yürütülen kirli oyunun başrolünde yer almaları, skandal fotoğraflarla bir kez daha belgelendi. Amerikalı askerler ile terör örgütü mensuplarının birlikte olduğunu gösteren fotoğraflar, bazı internet sitelerinde ve yabancı gazetelerde de haber oldu. Irak'ta yürütülen 'kirli' savaşta adını katliamlarla duyuran eski Black Water şirketi mensuplarının da aralarında olduğu Amerikalı askerlerin, "Lions of Rojava" adı altında özel sayfaları bile var. Fotoğraflarda da görüldüğü gibi YPG bayrağı altında savaşan birçok ABD'li asker bulunuyor. Lions of Rojava grubu üyesi askerler, yaklaşık 400 Amerikalı'dan oluşuyor. Suriye'de YPG saflarında savaşıyor ve PKK'lılara da komutanlık ediyorlar. Bunların büyük bölümü ordu eğitimli ya da doğrudan Black Water mensubu.

KÜRTÇE İSİM KULLANIYORLAR


Kendilerine ait bir taburları bulunduğu ileri sürülürken, hepsinin fark edilmemek için Kürtçe isimler aldığı da belirtiliyor. New York Times gazetesi de Lions of Rojava grubu üyesi aynı Amerikalı askerleri 30 Eylül 2015'te manşetine taşımıştı. Gazete haberinde, "IŞİD'le savaşan Amerikan gönüllülerle tanışın" başlığı ile YPG üniforması giymiş ABD'li askerleri dünyaya duyurmuştu.



Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kara 8 yıl önce

Anasınında göğsünde kesin yarrak resmi vardır

Avatar
Hakan Y. 8 yıl önce

Bu piçi gebertmek başlı başına bir zevk olur...

Avatar
senol 8 yıl önce

İyi tamam bunu biliyoruz amerikanin yavsak oldugunu butun dunyadaki kotuseylerin basi oldugunu peki biz neden hala amerika amerika diyoruz ve neden incirligi kullandiriyoruz ypg terordur ama o degildir desine ragmen

Avatar
By 8 yıl önce

https://www.youtube.com/watch?v=r4MxkkdqIwc /Mutlaka izlenmesi gereken bir video kardeşlerim

Avatar
tok 8 yıl önce

Yahu akilli olun , kurt kokenli abd vatandasi asker olmustur , ve o dovmeyi yaptirmistir, unutmayinki korfez harekati sirasinda abd ordusunda turk kokenli askerlerde vardi iclerinde birde izmirli kiz vardi