Öne Çıkanlar suriye türkiye edip yüksel hapis cezası fransa terörist

Osman Baydemir'in neden ağladığı belli oldu! Cizre'deki o binada ne var?
Terör örgütünün üst düzey isimlerinin telefon ve telsiz görüşmelerini çözen güvenlik güçleri binada örgütün dağ kadrosu liderlerinden biri kadın, iki kişinin saklandığı istihbaratını aldı. Buna göre terör örgütü, binada bulunan diğer kişilerin canları tehlikeye de atılsa, bu iki teröristi binadan çıkararak Avrupa'ya kaçırmayı hedefliyor. Sırp keskin nişancılarla ilgili de çok özel bilgilere ulaşıldı.

 

Cizre'de yaralıların mahsur kaldığı iddia edilen binayla ilgili, güvenlik güçlerinin ulaştığı son bilgiler dikkat çekici.

 

O bina kime ait?
 


Çünkü bu bilgiler arasında Avrupa'dan Kandil'e, Kandil'den Cizre 'ye ulaşan telefon ve telsiz görüşmeleri var.
 


Bölgedeki emniyet ve  güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Kandil ve Avrupa arasında telefon görüşmesi tespit edildi. Sabri Ok'un Cizre'ye ve o binaya yönelik talimatları çözümlendi.

 

Bu görüşmelere göre binada örgütün dağ kadrosundan lider seviyesinde iki önemli ismin bulunduğu ortaya çıktı. Kod adları Mamo ve Rozan  olan biri kadın, iki terörist.

 
"Avrupa'ya gönderin" talimatı


 

Güvenlik güçlerinin hazırladığı rapora göre, telefon görüşmesinde Sabri Ok bu iki teröristin binadan mutlaka sağ olarak çıkarılması ve Avrupa'ya gönderilmesi talimatını verdi; "bunun için ne gerekiyorsa yapılsın" dediği de kayıtlara geçti.

 

Bu gelişme üzerine güvenlik güçleri, söz konusu bina etrafında çemberi daralttı.

 

Edinilen bilgiye göre binada 30, çevredeki 7 binada da 30 olmak üzere bölgede 60 silahlı terörist var.

 
Bölgedeki güvenlik kaynakları söz konusu binanın uzun süredir gizli revir olarak terörist tedavisinde kullanıldığını da belirtiyor.


 

Bunun yanı sıra, binanın uzun süredir mühimmat ve bomba yığınağı yapılan bir depo olarak kullanıldığı bilgisi de var.

 

Binaya 150 metre mesafede 15 ambulans tutuluyor. Güvenlik güçleri, "size zarar verilmeyecek ambulanslara binin" çağrılarına binadan ateşle karşılık verildiğini belirtiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turkoglu 8 yıl önce

Yigit bin yasar firsat bir duser. Allah icin vurun peygamber icin vurun sehitlerimiz icin vurun. Ordan sag cikan olursa devlete guven kalmaz

Avatar
hüseyin gümüş 8 yıl önce

Allah devletimize zeval vermesin duamız'sızınle

Avatar
sefer avdaği 8 yıl önce

Osman baydemire bir ilkyardım görevlisinin elbisesini giydirin ambulansa bindirin gitsin yaralıları alsın niçin o pislikler için sağlık görevlilerinin hayatını tehlikeye atıyorsunuz vururlarsa osman baydemiri vursunlar hiçdeğilse bir pislik daha eksilir

Avatar
asilaz 8 yıl önce

vurun binayı yerle bir edin

Misafir Avatar
yusuf 8 yıl önce @asilaz

evet
bina havaya uçurulsun askerlerimiz ölmeden bunu yapın lütfen

Beğenmedim! (0)
Avatar
Yusuf 8 yıl önce

İnşAllah bu son mükemmel bir başlangıca vesile olacak. Umarım güzel yurdumda tek bir terörist bile sağ kalmaz.

Avatar
Neco 8 yıl önce

Yakkin amk

Avatar
Neco 8 yıl önce

Yakkin amk

Avatar
Fikret 8 yıl önce

İyi