Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

Perinçek'in partisinden çöpçatanlık teklifi!

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yunus Soner’den ilginç bir teklif geldi. Soner hükümetin talep etmesi durumunda Şam yönetimi ile Ankara arasında aracılık yapabileceklerini söyledi.

RUSYA’YA TAM DESTEK

Sputnik’e açıklamalar yapan Soner, Rusya’nın Suriye’de başlattığı hava operasyonunu “ABD’nin Suriye’yi bölme girişiminin zayıflaması”olarak yorumladı. Soner Amerika’nın Türkiye’nin güneyinde bir Kürt koridoru yapmaya çalıştığını bu yüzden Suriye’nin bütünlüğünden yana olan Moskova yönetimini desteklediklerini belirtti.

ARACILIK YAPABİLİRİZ

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yunus Soner Ankara yönetimini Suriye politikası konusunda uyardı. Türkiye’nin Suriye düşmanı politikalardan vazgeçip Esed’le işbirliği yapması gerektiğini söyledi.

Soner, eğer talep olursa Türkiye ile Suriye arasında aracılık yapabileceklerini de belirtti. Suriye’de savaşın patlak verdiği günden beri bunun için çalıştıklarını söyleyen Soner hükümetin böyle bir taleple gelmesinin şimdilik zor olduğunu ancak hükümeti buna zorlamak gerektirdiğini de sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.