Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

PKK'nın sözcüsü Özgür Gündem, HDP'nin çöküşünü böyle gizledi...
Aralarında Demokratik Toplum Kongresinin (DTK) de bulunduğu Nevruz Tertip Komitesi tarafından düzenlenen nevruz etkinliği, DiyarbakırValiliğince verilen izin doğrultusunda merkez Bağlar ilçesindeki Newroz Parkı'nda gerçekleştirildi.

Geçmiş yıllarda çevre il ve ilçelerden de yoğun katılımın olduğu, bayram havasında büyük coşkuyla halaylar eşliğinde kutlanan ve gün boyu süren etkinliğe bu yıl ilginin oldukça düşük olduğu görüldü.

Vatandaşlar, etkinliğe ilginin az olmasını, silah bırakma sorumluluğunu yerine getirmeyerek kırsaldaki saldırılarını şehirlere taşıyan terör örgütü PKK ve sorunların siyaset yoluyla çözümü için Meclis'e gönderilen HDP'lilerin "PKK'ya karşı duruş" sergileyememesine tepki olarak değerlendirdi. 

Terör örgütü PKK'nın yayın organı Özgür Gündem ise yine trajikomik bir algı operasyonuna imza atarak, boş Nevruz alanını gizlemek ve HDP'ye tepkileri örtmek için geçtiğimiz senenin Nevruz kutlamaları fotoğrafları paylaşarak sosyal medya'da alay konusu oldu. 








Yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
EMRAH UZUN 8 yıl önce

SONRADA MEDYA YA MÜDAHALE EDİLİYOR DİYOLAR... BU HABER YAPAN MEDYA YA MÜDAHALE ETMEYİP NE YAPACAKSIN İNSANALRI GERİZEKALI YERİNE KOYUYORLAR RESMEN

Avatar
Vakkas 8 yıl önce

Allah c.c .bu günlerinde gösterdi