Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

PYD terör örgütünün lideri Fransa'daki terör olaylarını lanetledi
PKK'nın Suriye'deki kolu PYD terör örgütünün lideri şaka gibi bir olaya imza attı! Figen Yüksekdağ'ın "Fransa'daki terörü en iyi biz anlarız" ifadelerinden sonra PYD lideri Salih Müslim, katliamda en fazla kişinin öldüğü Bataclan konser salonunun önündeki törene katıldı, çelenk bıraktı. Yüksekdağ ile benzer ifadeler kullandı.


PKK'nın Suriye'deki kolu PYD'nin lideri Salih Müslim, Paris'teki terör saldırılarında en çok can kaybının yaşandığı Bataclan konser salonunun önüne giderek yere çiçek bıraktı.


"FRANSA'YI EN İYİ KÜRTLER ANLAR"

Saygı duruşunun ardından mini bir miting düzenleyen Müslim "İnsanlık düşmanı barbar DAİŞ çetelerinin Fransa'da yapmış olduğu katliamı nefretle kınıyoruz. Bu gerici çetelerle iki yıldır Kürtler mücadele ediyor ve tek bir tane DAİŞ üyesi kalana kadar da mücadele edeceğiz. Şu anda Fransa'yı en iyi Kürtler anlıyor ve her zaman Fransa halkının yanında olacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.