Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Saadet Partisi lideri AK Parti ile ittifak yapamayınca bombardımana geçti

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, partisinin Niğde İl Teşkilatı 5'inci Olağan Genel Kurul toplantısında konuştu.

Kamalak milli görüşün yer almadığı meclisin ülkenin problemlerini çözemeyeceğini söyledi.

"7 Haziran seçimlerde biz bir çok yerde vurgu yaptık. Milli görüşün, Saadet Partisinin yer almadığı bir meclis bu ülkenin hiç ama hiçbir problemini çözemez dedik. Seçimler yapıldı. Daha öncede mecliste bulunan partiler mecliste ki varlığını devam ettirdi. Ne değişti değişen bir şey oldu mu? Hiçbir şey değişmedi ülke biraz daha karıştı şehit haberleri peş peşe gelmeye başladı. Dolar, Euro fren tutmaz hale geldi.

Kamalak AK Parti yönetimini eleştirdi.. Ülkeyi bu hale getiren AK Parti hükümeti olduğunu söyledi.

"Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi niye terörü durdurmuyor. Halkların Demokratik Partisi katiyen durduramaz. Bu önümüzdeki süreçte Ak Parti’nin lideri emin olun net söylüyorum diyecek ki tek başına bizi iktidara getirmediniz görün ülkenin halini diyecek. Ben diyorum ki arkadaş sen 13 yıldan beri tek başına iktidardaydın ülkeyi bu hale sen getirdin." 

Kamalak ayrıca şehit kanlarını durdurmak için başlarını her türlü sorumluluğu almaya razı olduklarını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.