Öne Çıkanlar suriye türkiye edip yüksel hapis cezası fransa terörist

Saadet Partisi'nden hükümete Hollanda tepkisi

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Hollanda'da Türkiye'nin Rotterdam Başkonsolosluğu'na alınmayarak sınır dışı edilen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın merkezinde olduğu krizi, düzenlediği basın toplantısında şu sözlerle değerlendirdi:

"HOLLANDA'YA GİTME ISRARI DOĞRU DEĞİLDİ"

"Hollanda'nın, bu yakışıksız ve derin problemlere sebebiyet verecek tavrını doğru bulmadığımız gibi Dışişleri Bakanımıza yönelik tavra rağmen başka bir bakanımızın aynı gün Hollanda'ya gitme hususunda ısrarını da doğru bulmuyoruz. Zira bu ısrarcı yaklaşım bırakın diplomasiyi, kişisel münasebetlerde bile şahsiyeti zedeler ve oluşmuş krizi daha da derinleştirir.

"ÜLKEMİZİ BÖYLE BİR DURUMA SOKMALARINI TASVİP ETMİYORUZ"

Hükümet temsilcilerinin ülkemizi böyle bir duruma sokmaya sebebiyet vermelerini de tasvip etmiyoruz.

"YÖNETENLERİN BÖYLE BİR TAVIR ALMA HAKKI YOK"

Devlet yönetimi bilgi, hikmet, sağduyu ve akl-ı selim gerektirir. Bu itibarla devleti yönetenlerin hamasi konuşma ve duygusal tavır alma hakları yoktur.

"AKL-I SELİMLE HAREKET EDİN"

Attıkları adımlar, sadece kendilerinin şahsi ve siyasi tutumlarına tesir etmez. Bunun çok ötesinde etkileri olur ve bu durum büyük bir sorumlulukla hareket edilmesini zaruri kılar. Bu çerçevede gerek ülkemiz gerekse Avrupa ülkeleri yöneticilerini akl-ı selimle hareket etmeye davet ediyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehteran 7 yıl önce

Fötö teröristlerinin siyasi ayağı bunlar.. Mavi marmara olayında da söylemleri aynıydı hatırlayın!

Avatar
Mustafa 7 yıl önce

Hepiniz ermeni oldunuz, alman oldunuz. Bugün de hollandalı olursunuz artık dedik ve oldunuz

Avatar
metin 7 yıl önce

YA SEN NE KAFADASIN ANLAYAMADÍM NE HALE GELMİŞSİNİZ Bİ GİT KONUŞMA BATIRDINIZ KENDİNİZİ KİME ÇALIŞIYORSUNUZ SİZE YAZIKLAR OLSUN OKDARDA PEŞİNİZDEN KOŞTUK HİZMET ETTİK HOCAYA HAKKIMIZ HELALDIR AMA SİZE HELAL ETMİYORUN

Avatar
Mahmut 7 yıl önce

Çok doğru söylemiş.. Yorum yapan arkadaşların içeriği okuduğunu düşünmüyorum.

Avatar
M ALİ 7 yıl önce

BU AÇIKLAMAYI HOLLANDAYI SAVUNDU DİYE YORUMLAYAN VE SERVİS EDENLERİ TEBRİK(!) EDİYORUM. İŞİNİZDE ÇOK MAHİRSİNİZ. NE SÖYLENDİĞİNE DEĞİL, NASIL ALGILANMASI GEREKTİĞİNE YÖNELİK ÇABANIZ YAKDİRE (!) ŞAYAN. TIPKI BİR DÖMEMİN KARTEL MEDYASI GİBİ. TABİ BEYİN BEDAVA.

Avatar
mehmet 7 yıl önce

Referandum da inşAllah evet çıkacak ve Türkiye bunun gibi çapsız politikacılardan ebediyen kurtulacak.EVET EVET EVET......

Avatar
Texas 7 yıl önce

Sen bir sahte karşın karamollaoğlu.soyadini değiştirde ı ismi kirletme bari.

Avatar
ihsan 7 yıl önce

Bence de doğru söylemiş