Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

Saadet Partisi'nden rakı sofrası açılımı! Ankara milletvekili rakı sofrasında oy istedi

Saadet Partisi AK Parti ile milletvekili sayısında anlaşamayınca ittifak yapmaktan vazgeçti. 7 Haziran seçimlerinde ise BBP ile ittifak yaparak girdiği seçimlerden umduğunu bulamayan parti bu kez de 1 Kasım seçimlerine tek başına girme kararı aldı.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden parti, toplumun farklı kesimlerinden oy almak istiyor. SP partisi yöneticileri bar ve meyhanelerde vatandaşlarla rakı sofralarına oturup oy istiyor.

Saadet Partisi Ankara Milletvekili adayı Mehmet Nedim Aslan'nın da seçim çalışmaları yaparken bir fotoğraf karesi basına yansıdı. Rakı sofrasında yemek yiyen vatandaşların masasına oturan Aslan, Saadet Partisi’nin projelerini anlattı ve vatandaşlardan oy istedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.