Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Şamil Tayyar'ın twitter adresi hacklendi! Tayyar'ın maillerinde Demirtaş'ı devirme planları mı var?

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın twitter hesabı hack'lendi. Hesabı hackleyenler Tayyarı'n mail adresinde Demirtaş'ı devirme planları olduğunu ileri sürdü. Peki Şamil Tayyar'ın uğradığı siber saldırı sonrası tepkisi ne oldu? Cevabı haberimizde...

Tayyar'ın hesabından paylaşılan mesajlarda, "Parti olarak son yaptırdığımız anketlerde ortalama yüzde 35 ile birinci partiyiz. 2023 hedefleri için destek! Tüm teşkilatlar son 2 gün! Evet çok hata yaptık, çok yalan söyledik, seçmenimiz 7 Haziran'da bizi cezalandırdı. 4 bakan yargılanmalıydı" ifadeleri kullanıldı.



Bu tweet'lerden kısa bir süre sonra Şamil Tayyar, "Hesabım hack'lendi. Şerefsizlere itibar etmeyin" mesajını paylaştı. 



DEMİRTAŞ'I DEVİRME PLANLARI ÇIKTI

Ancak bu mesajın hemen ardından, Tayyar'ın hesabından ilginç paylaşımlar gelmeye devam etti. Hackerlar, "Şamil Tayyar'ın e-mail hesabından Selahattin Demirtaş'ı indirme planları ortaya çıkmıştır, açıklanacaktır. Tüm belgeler son kalan bağımsız medya kurumlarına ve bazı İnternet sitelerine gönderilecektir" mesajı paylaşıldı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.