Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye DAEŞ rusya

Selahattin Demirtaş'ın ameliyat sonrası dili tutuldu, konuşamıyor
Sinüzit ameliyatı olduktan sonra ortada görünmeyen HDP lideri Selahattin Demirtaş, bugün 18:30'da HDP yöneticileri ve milletvekilleriyle buluşacak. Ancak ortada bir sorun var! Henüz iyileşemeyen Demirtaş ameliyattan sonra konuşamıyor.  Peki Demirtaş vekillerle nasıl anlaşacak?


Demirtaş büyükelçilerle bir araya geleceği toplantıda konuşamayacağı için sorulara yazılı cevap verecek. Selahattin Demirtaş, HDK Eşsözcüsü Ertuğrul Kürkçü, DTK Eşbaşkanı Selma Irmak, DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, HDP yöneticileri ve milletvekillerinden oluşan heyet, 40 ülkenin büyükelçi ve maslahatgüzarları ile bugün saat 18:30'da bir araya gelecek.

DEMİRTAŞ KONUŞAMIYOR

Seçim sonuçları ve parlamento grubunun görevlendirmesi nedeniyle bir süredir toplantı halinde olan HDP'nin çalışmalarına ve milletvekili yemin törenine geçirdiği ameliyat nedeniyle katılamayan Demirtaş, henüz iyileşmeden Ankara'da bugün yapılacak büyükelçiler toplantısına katılacak. Demirtaş, büyükelçilerle yapılacak toplantıda konuşamayacak.

SORULARA YAZILI CEVAP VERECEK

HDP'li bazı milletvekillerinin de eşlik edeceği toplantıda, Demirtaş'ın geçirdiği operasyon nedeniyle konuşamayacağı ve büyükelçilerden kendisine gelen soruları yazılı yanıtlayacağı öğrenildi.

MASADA NE VAR

Toplantıda, 1 Kasım seçimlerine ilişkin değerlendirmelerin yanı sıra Güneydoğu'da bazı ilçelerde yaşanan gerginliklerin de ele alınması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mesut 8 yıl önce

Ağızın tamamen kapanırda hiç konuşamazsın inşAllah