Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Semih Yalçın: Darbe gecesi sıvıştı
Cumhuriyet gazetesinde, yakında piyasaya çıkacak "15 Temmuz Sırları" isimli kitabına dair yayımlanan haberde, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yle ilgili "Bahçeli'nin 'direnmeyin' dediği" iddialarının yer alması ardından açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, iddiaların gerçek dışı olduğunu söyledi.

"İLK AÇIKLAMAYI BAHÇELİ YAPTI"


(Semih Yalçın)


Bahçeli'nin darbe gecesi ilk tepki koyanlar arasında olduğuna yer veren Yalçın, bu iddianın "kuyruklu bir yalan" olduğunu belirterek "15 Temmuz akşamı Sayın Kılıçdaroğlu'nun ortalıktan sıvıştığı netameli ve tehlikelerle dolu bir zaman diliminde, ilk ve net resmi açıklamayı yapan, bölücü kalkışma karşısında Ankara Kalesi gibi dimdik duran tek lider Devlet Bahçeli'dir" dedi. Yalçın şunları söyledi:

HALK TV, HALT TV OLDU
CHP'nin tescilli borazanı Halk TV, esir ve vesayet altına aldıkları yeni sözcülerinin sohbetlerini canlı olarak yayımlamaktadır. Hayatlarını MHP'de fısk ve fücur çıkarmaya adamış bulunan atıklar güruhunun önde gelen isimleri Halk TV'ye çıkarılarak MHP'ye ve Ülkücü Hareket'e sövdürülmektedir. MHP aleyhindeki her türlü kampanyanın sürükleyicisi olan bu kanal, "Halt TV"ye dönüşmüştür.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.