Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Sinan Oğan'dan Ümit Özdağ'a Ülkücü desteği!

Devlet Bahçeli’nin, Erdoğan'ı başkan yaptırmak için verdiği mücadeleye tepki gösteren MHP Genel Başkan Adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ, parti yönetimi tarafından ihraç edilmek istenmesine tepkiler artarak devam ediyor.

Sosyal medyada Özdağ’a büyük destek verildi. Özdağ’a bir destek de MHP Genel Başkan Adayı Dr. Sinan Oğan'dan geldi.

Oğan, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında; "Türkiye'nin içerisinden geçtiği bu zor günlerde tüm ülkücülerin birbirlerine daha fazla kenetlenmesi gerekirken maalesef ki, ihraç ve disiplin işlemlerinin devam ettiğini üzülerek görmekteyiz. Daha önce de ifade ettik. Çare, ihraç etmek, kapatmak, disipline vermek değildir. Çare "Başkanlığı halka soralım" fikrinde olduğu gibi delege iradesine başvurmaktır. Bu sebeple mecliste toplam sayısı 40 olan milletvekili sayımızı 39 veya daha da aşağılara düşürecek eylemleri yapmak partimize zarar verecektir. Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Ümit Özdağ'ın disipline sevkedilmesi antidemokratik ve yanlıştır. Partimizin il ve ilçe teşkilatlarının kapatılması ve yıllarını bu camiaya hasretmiş dava arkadaşlarımızın ihracı, ülkücü vicdanları kanatmaya devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.