Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Şırnak ve Kars'tan acı haber!

ŞIRNAK'TA EYP'Lİ TUZAK

Şırnak'ta Şenoba kırsalında EYP'nin patlaması sonucu 2 askerin şehit olduğu bildirildi.

KARS'TA 2 ASKER ŞEHİT, 1 YARALI

Kars'ın Kağızman ilçesinde, güvenlik güçlerinin arazi arama tarama faaliyeti sırasında tuzaklanan bir patlayıcının infilak etmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu, bir asker yaralandı.

BİTLİS'TE 1 ŞEHİT

Bitlis’te meydana gelen patlamada 1 asker şehit olurken, 2 asker de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Sehi Ormanları bölgesinde terör örgütü mensuplarına yönelik yapılan arama tarama faaliyetlerinde sırasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. Patlamada 1 asker şehit olurken, 2 asker ise yaralandı. Yaralı askerler Tatvan Devlet Hastanesine kaldırılırken, bölgede operasyonların devam ettiği belirtildi. Toplamda 5 asker şehit düştü.

OPERASYON DEVAM EDİYOR

Bölgeye çok sayıda ambulans ve takviye güvenlik güçleri sevk edildi. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesine yönelik operasyon ise sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.