Öne Çıkanlar Ömer İsi otel tanıtım filmi marcelo guedes mistura danimarka meclisi

Sırrı Süreyya Önder: Buyrun atın bizi Meclis'ten
TBMM Genel Kurulu'nda konuşan HDP'li Sırrı Süreyya Önder, dokunulmazlıkların kaldırılmasına yönelik fezlekelerin Meclis'e gelmesini eleştirerek,"Atacaklarmış bizi Meclis'ten. Atın. Ama bize diz çöktüremezsiniz, aman diletemezsiniz, tırşikçilik ettiremezsiniz" sözlerini sarfetti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali san 8 yıl önce

Allah senin gibi kurtce dahi bilmeden insanlarin olmesine sesiz kalan caba gostermeyenlerin mahsere kadar mezarinizda uyutmasin obur dunyada sebep oldugunuz olumlerden dolayi insalah rahat uyumayasiniz neyin savasini yapiyorsunuz eroin paralarini paylasip ailenizle refah icinde yasiyorsunuz obur dunyda cekersiniz cezasini oldurdugunuz insanlarla karsilasinca ne diyeceksiniz onlar sana diyecek kurtve bilmiyorsun sen niye karistiriyorsu ortaligi

Avatar
Hüseyin 8 yıl önce

Sirri sureyya senin kokuşmuz ideolojin ugruna öldürtugun kürtlerin vebali senin boynundadır